Regisztráció a számlázó programba

Update: 2019-10-04 08:32:04

A számlázó használatbavételéhez két dolgot kell tenned:

  1. Regisztrálnod kell egy felhasználói fiókot
  2. Felhasználói fiókodhoz hozzá kell adni egy vállalkozást

A felhasználói regisztráció nem jár fizetési kötelezettséggel!

A Regisztráció menüpontra kattintva adj meg egy e-mail címet és egy jelszót amivel majd beléphetsz a számlázóba.
Regisztráció után egy levelet fogsz kapni a megadott e-mail címre, melyben visszaigazoljuk a regisztrációt és tájékoztatunk a további teendőkről.

A számlázórendszerbe az itt regisztrált e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni. Ekkor még csak egy üres fiókod van, egy vállalkozás regisztrálásával tudod megtölteni adatokkal.

Belépve a számlázóba, kattints az Új vállalkozás hozzáadása ikonra a képernyő jobb felső sarkában. Itt meg kell adnod néhány információt a vállalkozásodról, adószám, NAV Technikai felhasználó... stb.

Ez eddig kb. 4-5 perc volt és már készítheted is az első számládat.

Az egész regisztrációban a Technikai felhasználói adatok megadása a legidőigényesebb, az is csak akkor, ha nincs még ilyen felhasználói adat a birtokodban. Ezesetben a NAV Online számla oldalon kell regisztrálni egyet. Ha korábban már használtál egy másik számlázót, ahol a Technikai felhasználó adatait szintén meg kellett adnod, ugyanazokat az adatokat használhatod itt is, nem kell feltétlenül új Technikai felhasználót létrehozni.


Mások ezeket olvasták még:


KATA 2021, így segítünk nehogy csapdába kerülj | Változott a KATÁ-sok élete 2021 januártól. A legfontosabb változás, hogy egy ügyfélnek 3 millió fori [...]

Kategória: Számlázó program


Számlázó program használatának bejelentése | Már egy jó ideje, 2014. október 1-től érvényben van az az NGM rendelet amely értelmében minden cég k [...]

Kategória: Szabályozást érintő


Elhalasztotta a NAV a 2020 április elsejei határidőt | A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel, 2020. július 1-re halasztja a NAV az onlin [...]

Kategória: Hírek, aktualitások


ARCHÍVUM

SZÁMLÁZÓ BLOG

A Számlázó Blogon az online számlázással kapcsolatos cikkeket olvashatsz. Vannak olyan témák amelyek egészen egyértelműek és vannak olyanok amelyekről még a jogászok is eltérően vélekednek. Bár minden témának igyekszünk legjobb tudásunk szerint utánajárni előfordulhat, hogy találkozol az itt leírtaktól eltérő állásponttal. Mielőtt alkalmazol egy jogszabályt alaposan utána kell járnod az rád, a Te cégedre milyen formában vonatkozik. A blogban leírtak nem irányadóak, csupán a szerzők álláspontját tükrözik.